Se spune că în Dubai se duc numai oamenii cu bani mulți, însă nu este deloc adevărat. Singurul motiv pentru care sejururile care se vând în România sunt atât de scumpe se leagă bineînțeles și de distanță.  Ei bine, dacă ai de gând să ajungi totuși prin Dubai, am întocmit o listă cu obiectivele turistice importante pe care ar trebui să le vizitezi… Să vedem așadar despre ce este vorba.

Vrei în Dubai? Iată ce ai putea vizita la prima strigare

Cartierul Bastakiya –  este centrul vechi, sau vechiul Dubai. Casele din piatră cu turnuri impunătoare s-au transformat, din locuințe au ajuns restaurante și magazine.

Aquaventure Waterpark – un parc de distracții acvatic fenomenal, poate cel mai bun din lume. Este amplasat pe insula palmier din golf. Numărul distracțiilor este uriaș și este genul de obiectiv de care se va bucura întreaga familie dacă optezi să mergi și cu cei mici.

Creekside Park – cel mai mare parc din Dubai, întins pe o suprafață de atenție 96 de hectare. O zonă în care relaxarea este la ea acasă și care găzduiește multe atracții pentru copii.

Safari în deșert – cred că dacă ajungi în Dubai, e musai să te duci și în deșert să vezi un asfințit de soare. Există multe distracții de care să te poți bucura pe aceste dune, bani să ai la tine doar.

Wild Wadi Waterpark – aici se află cea mai mare piscină cu valuri din Emiratele Arabe Unite. Printre distracțiile de top enumerăm Tantrum Alley și Jumeirah Sceirah. Este deschis de la 10 dimineața până la 6 seara, în funcție de perioadă: sezon sau în afara sezonului.

Munții Hajjar – excursiile prin văile secate ale fluviilor și râurilor din Dubai sunt un adevărat spectacol. Dacă vrei, poți să le explorezi cu ATV-urile, ceea ce va duce distracția la cote maxime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here