Poți să-ți imaginezi un oraș cu zeci de mii de restaurante? Bun venit la New York! Aici vei găsi toate bucătăriile din lume pentru toate buzunarele. Haideți să trecem și noi în revistă locațiile catalogate drept cele mai bune din oraș.  Ține cont că pentru majoritatea restaurantelor din această listă va fi nevoie de rezervare, nu degeaba sunt cele mai bune din oraș, nu?

Unde poți servi cea mai bună mâncare dacă ajungi la New York?

The Spotted Pig – restaurant în stil englezesc catalogat drept cel mai bun din West Village. Aici vin să mănânce celebritățile locale și e chiar dificil să reușești să comanzi un meniu care să nu-ți placă. Aici veți putea bea și niște cocktail-uri geniale. Doar cu rezervare dacă vreți o masă.

John’s of Bleecker Street – există foarte multe pizzerii în oraș și de multe ori e dificil să o alegi pe cea mai bună. John’s of Bleecker Street  se remarcă prin cuptorul antic pe cărbune din care ies plăcinte demențiale. Dacă mai comanzi și o pizza alături de o bere clar o să te simți ca-n Rai. Reține faptul că aici se acceptă doar bani cash, fără cărți de credit.

Grand Central Oyster Bar & Restaurant – de 100 de ani, o emblemă a gastronomiei în New York. Aici se poate servi cel mai bun pește din oraș. Meniul se schimbă zilnic iar atunci când comanzi poți să vezi exact de unde provine peștele cu pricina, unde anume a fost prins.

Nom Wah Tea Parlor – dacă ai chef de mâncare ieftină, multă dar de calitate, e clar că trebuie să mergi în Chinatown. Acest local nu este doar excelent din punct de vedere al preparatelor, dar are în spate și o istorie foarte interesantă. Dacă nu știi ce să comanzi, ia câte puțin din fiecare. Se permite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here