Cei care au un bebeluș adus pe lume de curând, probabil că au observat că hainele și jucăriile au prețuri cel puțin ridicole prin hipermarketuri sau alte magazine de profil din oraș. Dacă ar fi să găsim o explicație logică pentru motivul prețurilor mari în cazul acestor jucării bebeluși, ies în evidență două idei: cea de căpătuială/lăcomia, alături de costurile magazinelor reale. Dar unde oare poți găsi articole pentru bebeluși la prețuri ceva mai omenești?

Ei bine, internetul este unul dintre furnizorii capabili să-ți aducă prețuri mult mai accesibile. De exemplu priviți prețuri pentru jucării de copii Educlass, o să vedeți o diferență destul de mare între ce se vinde aici și ce se vinde în oraș. Singurul dezavantaj pe care îl vei resimți va fi faptul că nu vei avea jucăriile în aceeași zi, vei fi nevoit/ă să aștepți vreo 2 zile curierul dar nu știu, din punctul meu de vedere nu cred că este un inconvenient așa mare.

Eu unul nu aș avea o problemă în a aștepta 2 zile un colet dacă aș avea de ales între a cumpăra din oraș cu 30 – 40% mai scump sau a cumpăra de pe internet. Până la urmă jucăriile pentru bebeluși sunt folosite foarte puțin, la fel de altfel ca orice alte jucării indiferent de vârstă. Copiii le folosesc până primesc altele, la fel făceam și noi când eram mici. E  ceva foarte normal așa că sunt unul dintre cei mai mari militanți al prețurilor normale în cazul jucăriilor.

Nu zic faptul că jucăriile scumpe ar trebui să fie mult mai ieftine, problema este că prețurile din oraș sunt exagerat de mari. Puteți cumpăra celui mic o jucărie cu 500 de lei, nu-i nici o problemă. Ideea pe care vreau să o subliniez este faptul că în oraș o veți cumpăra cu 700 sau 800 de lei, nu cu 500 ca pe net iar banii dați în plus nu au nici un rost, chiar dacă vă permiteți. Zic doar faptul că putem avea de câștigat dacă alegem să cumpărăm inteligent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here