Home Editorial Unde mai găsim kituri de ambreiaj de calitate?

Unde mai găsim kituri de ambreiaj de calitate?

251
0
kituri de ambreiaj

Din cauza faptului că în România oricine poate să deschidă o firmă, un SRL, și să vândă absolut orice, de la cuie la carne, piața s-a umplut de tot soiul de comercianți neserioși. În cazul în care nu știați, pentru a deschide o firmă în România nu este nevoie decât de 200 de lei capital social. Problema nu este neapărat că se deschid prea multe, ci că majoritatea celor care se deschid sunt puse pe jumulit clienții.

Nivelul de seriozitate din comerțul românesc se află la cel mai slab standard din ultimii 30 de ani. Am să vă povestesc în cele ce urmează pățania unui amic de-ai mei. Omul a cumpărat un kit de ambreiaj de la unul dintre magazinele din oraș întrucât rămăsese cu mașina în drum. Nu mai putea să plece nicăieri cu ea. Astfel, a mers la un magazin de piese auto renumit în oraș de unde a comandat un kit.

A plătit omul banii, toate bune și frumoase. Kit-ul a costat ceva, vreo 600 de lei, a fost păcălit de vânzător să ia ceva mai bun ca să-l țină mai mult. A dat omul banii, a fost la service, l-a montat, după o lună de zile a cedat. Pur și simplu a cedat. Nu se știe ce adaos comercial avea acel magazin, dar la cât a ținut acela nu este un kit de ambreiaj de 600 de lei. E probabil ceva chinezărie de păcălit lumea.

Singura modalitate prin intermediul căreia poți să mai faci rost de kituri ambreiaj de calitate mai bună este internetul. Magazinele de piese auto care s-au stabilit online nu beneficiază de vad comercial, de ușă șa stradă pe care să intre un client care a rămas cu mașina în drum. Magazinele online se bazează pe clientul care descoperă magazinul, cumpără, este mulțumit de ceea ce cumpără apoi revine și eventual recomandă și prietenilor, rudelor, să facă cumpărături acolo atunci când au nevoie. Atunci când ai un business care trebuie să se susțină de la sine prin calitate și respect față de client, nu te joci cu clientela, nu-i furnizezi piese de schimb pentru mașină care să cedeze după o lună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here