Tuturor ne place să călătorim, să vizităm țări pe care până nu demult le-am văzut doar în filme. Prețurile tot mai scăzute pentru biletele de avion (uneori chiar și 9 euro dus-întors) alături de creșterea nivelului de trai în sectorul mediu al economiei românești au avut un impact mai mult decât benefic asupra turismului și astfel, foarte mulți români au început să fie interesați de vizitele prin țările străine.

Ei bine, în momentul în care vei ieși din România vei avea nevoie de o asigurare de sănătate separată, asigurare despre care vom discuta in cele ce urmează. Și nu, cea pe care o plătești cu bani grei din salariul tău evident că nu este bună, cum nici în țară nu te ajută cine știe ce. Ca cetățean european, beneficiezi de Cardul European de Sănătate dacă ești contribuabil CASS, însă acest card este destul de limitat.

De ce ai nevoie de o asigurare de sănătate separată atunci când ieși din țară?

Cred că oarecum am răspuns la această întrebare un pic mai sus. Asigurarea de sănătate pe care o plătești din salariul tău, lună de lună, nu-ți este acceptată oriunde în momentul în care ieși din țară și astfel ești nevoit de obicei să închei o asigurare de sănătate privată separat.

Este recomandat să încheiați această asigurare pentru că dacă veți păți ceva pe-acolo, sunt șanse mari să plătiți din buzunar serviciile medicale dacă acestea depășesc limitele urgențelor și sunt efectuate la privat, ca și în România de altfel, diferența este că pentru câteva zile de spitalizare în Germania veți scoate din buzunar câteva mii de euro. Să nu mai zicem despre costurile operațiunilor de salvare în cazul în care acestea vor fi necesare…

Asigurarea de sănătate privată Medihelp – soluția perfectă pentru cei care călătoresc mult în Europa

Atunci când ai 3-4 ieșiri pe lună din țară deja te gândești la asigurări de sănătate pentru că începi să conștientizezi faptul că ți se poate întâmpla ceva dincolo de graniță, și se conturează o soluție mult mai bună într-o asigurare de sănătate privată. Această asigurare este mai avantajoasă decât Cardul European de Sănătate pentru că oferă posibilitatea de a primi servicii medicale permanente în străinătate și asta oriunde, chiar și în clinicile private.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale unei asigurări de sănătate privată Medihelp reprezintă faptul că oferă gratuitate 100% și nu este limitată de vreo lege ori legată de sistemul public de asigurări de sănătate.

Există țări în UE sau în afara UE în care poți fi nevoit să plătești o parte dintr-un anumit tratament chiar dacă ai încheiat o asigurare medicală de călătorie la ieșirea din țară și chiar dacă ai Card European de Sănătate și contribui lunar sute de lei la CASS-ul românesc.

O asigurare de sănătate privată Medihelp este valabilă pe întreaga perioadă de contractare, nu e nevoie de reînnoire o dată la 6 luni asemenea Cardului European de Sănătate și prin intermediul acesteia poți efectua chiar și o naștere în străinătate. Mare aviz amatorilor, e un trend tot mai mare nașterea în străinătate și nu e de mirare de ce. Asigurarea medicală privată îți permite tratamentele în afara României, indiferent de natura acestora.

Cum poți face rost de o asigurare de sănătate privată Medihelp

Asigurările de sănătate Medihelp se pot achiziționa în două variante, cu plăți lunare. Puteți discuta cu angajatorul să vireze banii lunar în contul acestei asigurări sau puteți cotiza dumneavoastră personal. Dacă se întâmplă să călătoriți în scop de serviciu, este foarte probabil ca angajatorul să plătească din propriul buzunar această asigurare, caz în care împușcați doi iepuri dintr-un singur foc. Dacă mai punem la socoteală faptul că această asigurare Medihelp se poate transfera membrilor familiei, deja se conturează existența unui serviciu aproape perfect.

Pentru mai multe detalii legate de aceste asigurări private Medihelp intrați pe site-ul lor www.medihelp.ro și puteți vedea exact care sunt costurile, care sunt condițiile alături de toate beneficiile lor. De asemenea, e recomandat să vă interesați și care sunt limitările Cardului European de Asigurări Sociale de Sănătate, pentru a putea vedea imaginea de ansamblu cât mai clar, pentru a putea vedea diferențele cât mai evidente între cele două servicii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here