Albirea dinților reprezintă o procedură stomatologică foarte moderă capabilă să-ți ofere un zâmbet imaculat. Din păcate, datorită modului nesănătos în care ne ducem viața, inclusiv din cauza tutunului, dinții își pierd nuanța albă și cu timpul se îngălbenesc, ajungând într-un stadiu destul de inestetic. Ei bine, albirea dinților poate să readucă acel alb curat ca lacrima iar în cele ce urmează vom discuta despre cele mai des întâlnite întrebări legate de acest procedeu.

Este albirea dinților un procedeu dureros?

Procedeul de albire a dinților nu este dureros pentru că tot ce se face este să se aplice peroxid de hidrogen sau altă substanță asemănătoare. Singurele dureri care pot fi resimțite pot fi cele cauzate de o sensibilitate mai ridicată la rece a dinților care dispare însă treptat, după tratament.

Cât durează sau mai bine zis când se văd efectele tratamentelor moderne de albire a dinților?

Tratamentul în sine nu durează cine știe ce, poate fi dus la bun sfârșit în doar două săptămâni pentru că nu se poate face dintr-o singură vizită. Vor fi nevoie de cel puțin două trei intervenții, în funcție de nivelul actual al danturii. De asemenea, este nevoie și de o vizită preliminară tratamentului.

Care este cea mai solicitată tehnică folosită în albirea dinților. Este și cea mai eficientă?

Se pare că tratamentul cu laser este cel mai la modă pentru că nimeni nu prea are răbdare să aștepte 2 săptămâni. Toată lumea este grăbită și dorește rezultate instant. Ei bine, acestea se pot obține cu ajutorul tehnologiei laser dar și prețul este unul pe măsură.

Cât costă un tratament de albire a dinților?

Prețurile diferă de la clinică la clinică și sfatul meu ar fi să nu mergeți la cei care vin cu prețuri minimale. Indicatorul calității nu a fost niciodată prieten bun cu prețul mic, așa că fiți pregătiți să scoateți din buzunar între 1000 și 1500 RON pentru un tratament clasic. Cam acesta este prețul calității iar cei care doresc un zâmbet imaculat sunt singur că nu vor avea probleme în a scoate acești bani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here