Pentru că puține momente ne mai despart de startul sezonului concediilor și vacanțelor, am zis să facem cumva și să aducem în prim plan cele mai interesante 5 destinații de vacanță specifice acestui an. Și nu, nu este vorba doar despre destinații exotice și plaje mirifice, este vorba despre destinații generale pe care oamenii aleg să le frecventeze de obicei în perioada imediat următoare.

TOP 5 destinații pentru 2017

  1. Bali – Paradisul indonezian este pentru mulți o fantezie frumoasă, până în momentul în care calcă acele plaje extraordinare. Atunci, când ajung în acel mediu tropical, relaxant, frumos, colorat, plin de temple și maimuțe, fantezia devine realitate și concediul se transformă într-unul extraordinar.
  2. Londra – Chiar dacă Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană iar procesul de Brexit este în toi, Londra rămâne una dintre cele mai importante destinații pentru concedii pentru întreaga lume. Aici, oamenii vin pentru istorie, pentru cultură, pentru modă chiar sau pentru cumpărături.
  3. Paris – Oraș frecventat mai ales de îndrăgostiți. Păi cine nu și-ar dori un concediu de 7-8 zile la Paris alături de iubita lui? E super fain să te trezești dimineața alături de ea, să serviți împreună un mic de jun specific Franței apoi să porniți către Turnul Eiffel sau Arcul de Triumf.
  4. Roma – Când spui Roma te gândești automat la antichitate, la Imperiul Roman. Cu toate acestea, pe lângă aerul antic al orașului dat de zecile de obiective turistice precum Colosseumul sau Pantheonul, foarte mulți turiști vin pentru gastronomie, shopping și nu în ultimul rând, liniște.
  5. New York – Chiar dacă o călătorie în Statele Unite înseamnă bani mulți și vize, există foarte mulți oameni care vor să trăiască pentru câteva zile Visul American. Vor să vadă cu ochii lor celebra Empire State Building, Statuia Libertății, Muzeul de Artă Metropolitan, și multe altele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here