Chiar dacă nu poți să mergi în excursie în cosmos (încă) dacă te afli în Statele Unite, mai mult ca sigur te vei simți un pas mai aproape de stele dacă vei vizita următoarele obiective turistice tematice. Așadar, pune-ți costumul imaginar de astronaut și vizitează următoarele 7 obiective.

Smithsonian National Air and Space Museum – aici vei putea vedea costumul de cosmonaut al lui Buzz Aldrin, modulul lunar Apollo sau roci de pe lună. Mai există un planetariu și un simulator de zbor amplasat într-un cinema IMAX. Distracția este asigurată.

California Science Center – US Space Shuttle Endeavor se află aici și poate fi vizitată. Dacă tot ajungi aici, nu uita să te oprești la planetariul Griffith Observatory.

Intrepid Sea, Air & Space Museum – USS Enterprise, prima navetă spațială a celor de la NASA poate fi văzută aici. De asemenea, dacă ești pasionat de zbor există G-Force Encounter, un simulator ce poate să vă ofere 6 minute de zbor pentru doar 36 de dolari.

Area 51 – cea mai misterioasă bază militară din Statele Unite. Acoperită de umbra OZN-urilor, a extratereștrilor și a conspirațiilor legate de viața de dincolo de Terra, baza militară se află la în Nevada și poate fi vizitată dacă sunteți dispuși să scoateți din buzunar 205 dolari.

SimCenter – vrei să călătorești ca un astronaut? Urcă în acest simulator și pornește în explorarea sistemului solar. Cu ajutorul simulatorului Simcenter Tampa Bay vă puteți îndeplini visul de a călători în cosmos. Puteți vedea planetele Jupiter, Saturn, Luna pentru 20 de minute contra 25 de dolari.

Space Center Houston – este un centru care aparține celor de la NASA. Aici veți putea să vizitați celebrul centru de control din care s-au făcut cunoscute cuvintele „Houston, we have a problem”. Te poți juca cu obiecte în condiții de gravitație 0, poți simula aterizarea unei navete, etc.

Kennedy Space Center Visitor Complex – puteți merge pe sub celebra navetă NASA Atlantis, puteți pune întrebări astronauților veterani, puteți merge pe lună (virtual), simula o lansare de navetă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here