Atunci când pleci în concediu, hotelul la care vei petrece acest timp trebuie ales într-un mod destul de inteligent și vom vedea în cele ce urmează câteva exemple destul de elocvente. Vom vedea că uneori, nu confortul dat de cele 5 stele este cel care contează cel mai mult, nu  confortul este cel care facilitează calea către un concediu reușit. Să vedem așadar 3 sfaturi inteligente pentru alegerea hotelului perfect.

3 sfaturi inteligente pentru alegerea hotelului

  1. Locația. Fii foarte atent la locația în care te cazezi. Dacă te duci cu mașina, poți să alegi un hotel mult mai ieftin de la periferie, întrucât vei putea să mergi oriunde cu mașina. Același sfat îl dau și celor care vizitează orașe foarte mici ce pot fi parcurse pe jos. Hotelurile de la periferie nu numai că sunt mai ieftine, dar au și niște parcări mai puțin aglomerate față de cele din centru.
  2. Spațiul. Spațiul nu trebuie să fie cel mai important aspect pentru că dacă te duci să vizitezi un oraș, în cameră vei petrece maxim câteva ore și atunci vei dormi. Nu are rost să plătești sute de euro în plus pentru cazare într-o cameră mare, impunătoare. Dacă ai de gând să te vezi cu prietenii la hotel, trebuie să iei în calcul opusul, adică o cameră mai mare în care să aveți loc cu toții. De asemenea, dacă plecați cu familia ar fi recomandat să vă cazați pe la pensiuni, unde există și bucătărie.
  3. Paturile. Numărul sau mai bine zis dimensiunea paturilor devine importantă mai ales când călătorești cu copiii. În loc de paturi duble, poți folosi un pat queen size în care încape și un copil, nu ești nevoit să cumperi o cameră care are două paturi. De multe ori o cameră cu un pat mai mare este mult mai ieftină decât una care are două paturi. Optați pentru hotelurile care au cele mai bune prețuri, în funcție de camerele în care vă veți caza alături de copii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here