Concediul, perioadă a anului pe care cu toții o așteptăm. După luni bune de muncă, după luni bune de stres, așteptăm relaxarea. Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cei care pleacă în vacanțe se leagă de imposibilitatea de a-și continua programul de sală, astfel încât să rămână în forma fizică dorită. Din păcate, chiar și o săptămână este un interval de timp suficient să ieși din formă dacă nu mai exersezi. Există din fericire câteva metode prin care îți poți menține forma fizică de invidiat chiar și atunci când pleci în concediu? Iată cum te poți antrena chiar și la capătul lumii.

Iată cum te poți antrena chiar și la capătul lumii astfel încât să nu ieși din formă

  1. Ieși la alergat. Oriunde ai călători, poți pune o pereche de colanți în bagaj. Ocupă foarte puțin spațiu. Ce poate fi mai frumos decât un jogging de dimineață pe plajele din destinațiile tropicale? Dacă ești genul de persoană căreia-i place mișcarea, mai mult ca sigur o să agreezi această idee, o să fie o experiență chiar memorabilă care o să-ți lase amintiri frumoase.
  2. Fără street food. Știu că e greu să stai departe de street food mai ales atunci când călătorești în țări renumite pentru așa ceva, dar nu e imposibil. Problema cu street food este că de multe ori este foarte grasă, dacă mănânci zilnic street food și stai vreo săptămână două plecat, s-a cam zis cu forma ta fizică. O să te întorci în România cu destul de multe kilograme în plus.

Acestea sunt cele mai importante două sfaturi care te pot ține la distanță de kilogramele acumulate în plus în perioada concediului și care vor reuși să-ți mențină cât de cât forma fizică astfel încât atunci când revii din vacanță, să nu ai prea mult de muncă pe la sală. E foarte indicat să facem mișcare indiferent de locația în care ne aflăm, ne va ajuta să ne bucurăm mai mult de concediu și poate luăm contact și cu obiceiuri sportive din regiunile respective.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here