Am observat în jurul meu foarte multe persoane care se chinuie de zor să caute cel mai confortabil pat în momentul în care se decid să renoveze un dormitor sau să cumpere o casă. În regulă, nimic greșit dar se pare că toată lumea pune un accent ridicol pe paturile în sine și uită de saltele. Aceste saltele de pat sunt cele care fac toată magia, că doar nu dormi direct pe lemne, nu? Eu nu înțeleg cum pot unii să omită niște aspecte atât de importante, dar în fine.

Am auzit de multe ori vorbindu-se despre saltele că sunt prea scumpe, că se dorește o variantă mai ieftină. Ei bine, nu sunt de acord nici cu acest gen de gândire pentru că să fim rezonabili, calitatea somnului depinde foarte mult de ce cumperi, de salteaua pe care urmează să dormi. Dacă vei cumpăra ceva super ieftin nu o să ai parte de un pat foarte confortabil. Nu știu, mie unul mi se pare un compromis mult prea mare, ceva de genul te scumpești la tărâțe și te ieftinești la făină.

O saltea care costă 1000 de lei nu costă 1000 de lei fără un motiv bine întemeiat. Evident, se pot cumpăra și saltele cu 300 de lei dar oare are rost? De ce ar trebui să ai parte de un rabat la calitate atât timp cât știi că somnul tău este foarte important? Cred că ar trebui să fim oarecum mai rezonabili atunci când vine vorba de propria noastră persoană și să nu mai acceptăm compromisuri ce pot avea repercusiuni directe asupra vieții de zi cu zi.

Cred că fiecare dintre noi a putut observa la un moment dat dezavantajul unui pat inconfortabil și între noi fie vorba, totul se trage de la saltea. Te trezești cu dureri de spate, adormi greu, ai impresia că ai dormi pe o rogojină, nu pe o saltea. Așa pățești dacă ai în vedere ideea de mai ieftine atunci când vine vorba de propriul confort. Nu ezitați să cheltuiți oricât este necesar pentru asigurarea unui grad sporit de confort în dormitorul dumneavoastră. Că doar nu cumpărați o saltea pe lună, nu?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here