Food&Drink Paris

 

Epicure 

Epicure – de departe cel mai bun restaurant din Paris. In acest oras, exista peste 14.000 de restaurante, iar cel considerat numarul 1 de Tripadvisor este Epicure. Se serveste orice, multi ar spune ca este raiul vegetarienilor… Daca vreti sa luati contact cu bucataria franceza, acesta este localul perfect… Adresa: 112 rue du Faubourg Saint-Honore, 75008 Paris, France.

epicure7

Paris Picnic 

Paris Picnic – locul perfect in care puteti lua masa daca sunteti grupuri ceva mai mari, de peste 3 persoane. In 2013, acest “restaurant” a inceput sa devina o senzatie in Orasul Luminilor. Restaurantul este deschis intre orele 11:00 – 19:00, oar livrarea de mancare pentru picnic este disponibila pana la orele 21:00… Un loc superb pentru a manca alaturi de cei dragi, la iarba verde pe romaneste. Adresa: 16 Rue Notre Dame de Nazareth, 75003 Paris, France.

picnic1

Seb’on

Seb’on – unul dintre cele mai aglomerate restaurante din Paris, probabil ca acea calitate superioara a delicateselor servite isi spune cuvantul. Bine, sa recunoastem, este cel mai aglomerat restaurant din Paris. Daca veti prinde o masa libera, sa ziceti Doamne-ajuta… Toata lumea lauda desertul, insa nici felurile principale nu sunt de proasta calitate. Adresa: 62 rue d’Orsel, 75018 Paris, France.

sebon6

Le Jourdain

Le Jourdain – din nou, un restaurant in care cu greu poti sa faci rost de o masa fara rezervare. Cred ca majoritatea restaurantelor din Paris au aceasta problema cu aglomeratia, in special din cauza faptului ca reusesc sa ofere o calitate extraordinara. Puteti servi in acest restaurant de la celebrul fois gras, pana la caracatita si alte fructe de mare… Adresa: 101, Rue des Couronnes, 75020 Paris, France.

jourdain1

Jean-Francois Rouquette

Pur’ – Jean-Francois Rouquette – restaurantul a fost premiat cu decoratia Michelin si este situat in incinta unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris: Park Hyatt Paris –Vendome. Sa va mai spun ca desertul va fi pregatit de insusi Fabien Berteau, ales in anul 2014 drept cel mai mare cofetar al anului de catre revista Gault Millau. Bineinteles, asteptati-va la un pret pe masura. Adresa: 5, Rue de la Paix | Park Hyatt Paris, 75002 Paris, France.

pur5

[robomap 4]

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here