Cazare Paris

Cele mai ieftine hoteluri din Paris sunt o alegere buna pentru turistii romani, care de cele mai multe ori nu dau mare importanta luxului. Astfel, sa trecem si noi in revista cele mai ieftine hoteluri de 3 stele din Paris, prefecte atat pentru ceva tentativa de City Break, dar si pentru cazare inopinanta in cazul in care va decideti sa porniti la colindat lumea…

 

Hotel Amarys Simart

Hotel Amarys Simart – preturile pentru o noapte de cazare incep de la 214 lei. Calitatea este exact de 3 stele cate si are incinta, nu va asteptati la nimic wow… Este in acest moment cel mai ieftin hotel din Paris, totusi… Adresa: 7 rue Simart | 18 Arr., 75018 Paris, France.

amarys4

Hotel Europe

Hotel Europe – preturile incep de la 221 lei pentru o noapte de cazare, insa tineti cont ca s-ar putea sa mai fie cativa zeci de lei pentru diferite taxe… De remarcat faptul ca acest hotel are camerele destul de mari, in ciuda faptului ca este doar de 3 stele.  Adresa: 67 rue des Moines | 17 Arr., 75017 Paris, France.

europe1

Hotel Les Chansonniers

Hotel Les Chansonniers 242 lei veti fi nevoiti sa platiti in medie pentru o noapte de cazare la acest hotel de 3 stele. Desi exista destul de multi nemultumiti, ganditi-va ca primiti exact ceea ce platiti. Adresa: 113, boulevard de Menilmontant | 11th Arr., 75011 Paris, France.

chans1

[robomap 2]

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here