Punta Cana este renumită pentru linia de 30 de mile de coastă , numai plaje albe, cocotieri și ape turcoaz. Oricum, dacă aveți de gând să ajungeți aici, stați liniștiți, puteți face multe chestii interesante și vizita locuri magnifice despre care vom discuta și noi imediat. Iată ce vei putea face într-o zi, la Punta Cana.

Câteva sfaturi înainte să-ți rezervi biletul de avion

  • Ia cu tine cremă de protecție împotriva razelor soarelui dacă ai de gând să petreci mult timp pe plajă pentru că între prânz și orele 16 soarele arde destul de tare.
  • Încearcă să te cazezi la un hotel aproape de punctele tale de interes pentru că distanțele care trebuie parcurse între obiective sunt destul de mari.
  • Dacă vrei shopping și restaurante, încearcă pe cât posibil să rămâi în zona Bavaro. La cazare mă refer.

Atracții turistice Punta Cana

Indigenous Eyes Ecological Park & Reserve – se află pe terenul Punta Cana Club and Resort și discutăm despre o rezervație particulară și ecologică întinsă pe 1500 acri. 11 lagune cu apă dulce, păduri impresionante vă vor delecta privirile și vă vor lăsa amintiri incredibile întipărite în minte.

Hoyo Azul – aflată în Scape Park, un parc de aventuri din Cap Cana (sudul coastei din Punta Cana). O plimbare de 20 de minute prin parc te va aduce la apa turcoaz așezată la poalele stâncilor înalte de 80 de metri. Aici veți găsi niște trepte care vă vor coborî până la apă sau o trambulină din lemn pentru cei mai curajoși.

Little John – tot în partea de sud a Cap Cana, nisipurile albe și cocotierii îți vor face concediul minunat. Este vorba despre plaja Juanillo. Nu uita să-ți comanzi o bere rece sau un cocktail, ori vreun burger dacă-ți e foame.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here