Doar o lună ne mai desparte de Anul Nou și au început să apară fel de fel de oferte de Revelion 2016 – 2017, care mai de care mai interesante și mai ieftine. Vom discuta în cele ce urmează despre cele mai interesante 3 destinații pentru un Revelion ceva mai aproape de casă, eveniment care să fie totuși de calitate și care să ne facă să ne simțim cel puțin minunat.  Să vedem așadar care sunt cele mai interesante 3 destinații pentru Revelion 2016 – 2017 din apropiere care ne pot asigura distracție, calitate, servicii foarte bune în același timp.

TOP 3 destinații pentru un Revelion 2016 – 2017 minunat

  1. Revelionul în România. Este poate alegerea numărul 1 a majorității românilor întrucât nu mai există acea vacanță de cel puțin 4 zile de Revelion care să permită acestora să călătorească undeva mai departe. Oamenii doresc ceva simplu și ieftin, în țara lor, care să relaxeze nu să obosească. Un Revelion în stil românesc este de departe una dintre cele mai frumoase metode de a sărbători sosirea Anului Nou, alături de familie și de prieteni.
  2. Revelionul în Bulgaria. Este din păcate mai ieftin față de cel din România dar pentru unii poate să presupună o deplasare pe o distanță mai mare. Cu siguranță cei care locuiesc în sudul țării vor alege Bulgaria pentru Revelionul 2016-2017. Serviciile sunt la fel de calitative ca-n România doar că mai ieftine. De exemplu prețurile pentru Bulgaria pornesc de la 210 euro de persoană iar cele pentru România încep de la 267 de euro de persoană. Asta e, bulgarii se pricep la turism.
  3. Revelionul în Austria. Austria este o țară destul de aproape de România și o destinație perfectă de Revelion pentru cei care doresc să practice și un pic de ski. Partea bună este că prețurile nu diferă foarte mult de România, încep de pe la 310 euro de persoană. Ar mai fi de precizat faptul că Austria este una dintre cele mai frumoase destinații de iarnă din Europa, iar cei care doresc să fie surprinși în acesta țară la cumpăna dintre ani trebuie să înceapă să facă rezervările din timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here