Dacă ajungi în Australia mai mult ca sigur o să te distrezi de minune, în special dacă te pasionează fotografia cerului. Noul resort Bubbletent din Capertee Valley, New South Wales o să vă confirme acest lucru. Fiecare dintre cele trei domuri gonflabile și transparente este denumit după o constelație: Leu, Rac și Fecioară.

După ce soarele dispare peste munte, o să înțelegi de ce. La început, apare doar Jupiter și Marte însă în momentul în care se lasă bezna complet, cerul se umple de stele. Partea bună este că aceste corturi îți permit să urmărești stelele în pijamale, cu capul pe pernă, gata de culcare, pregătit să tragi pătura peste tine și să-i spui noapte bună iubitei care te însoțește.

De unde s-a inspirat cel care a dat naștere proiectului Bubbletent? Din Noua Zeelandă, respectiv din sălbăticia din jurul lacului Tekapo, sudul țării. Locația exactă a corturilor ce-ți vor deveni casă peste noapte se află în preajma unui oraș micuț numit Running Creek, situat la 200 de kilometri de capitala Sydney. „Locația este una destul de izolată, existând foarte multă liniște, foarte mult spațiu între corturi încât ai putea să umbli o zi întreagă dezbrăcat fără să te vadă nimeni” spune proprietarul.

De la Sydney, trebuie să mergi 3 ore prin munții Blue și să răzbați printr-o pădure de eucalipt. Vei mai întâlni pe drum cascade dramatice și orașe foarte vechi. Pe cealaltă parte a locației se află Running Creek ce are o populație de 443 persoane. Deși corturile au acces la priveliști diferite, toate sunt orientate către Capertee Valley – cel de-al doilea canion din lume ca dimensiune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here