Ca și Londra, New York  are atracțiile lui turistice subestimate sau dacă nu subestimate, mai puțin populare. E chiar dificil pentru orașele mari să-și facă populare absolut toate atracțiile mișto, întrucât majoritatea articolelor din presă se bazează pe topuri ce nu depășesc 10 poziții. Atunci când ai doar 10 de ales, e clar că ești nevoit să dai uitării niște locații care nu ar prea merita acest tratament. Haideți așadar să trecem în revistă câteva atracții turistice din New York mai puțin celebre.

New York – atracții turistice subestimate

Governors Island National Monument – o fostă bază militară transformată în parc public. Insula Governors se află la doar 5 minute cu feribotul de Manhattan, însă pare foarte departe.

McSorley’s Old Ale House – construit în 1854, acest mic bar se luptă pentru titlul „cel mai vechi salon operațional din New York” și chiar se vede aspectul vechi al acestei incinte.

Prospect Park – da, Central Park este minunat însă Prospect Park a fost proiectat de aceiași arhitecți, așa că seamănă foarte mult. Se află în centrul Brooklyn.

Alta – un restaurant fabulos din West Village care stă oarecum ascuns de ochii lumii. Interiorul este unul romantic, care seamănă cu o piață din Spania.

Barbes – luându-și numele din cartierul Paris, acest bar este unul de top din toate punctele de vedere: servire și artistic. Are un stil de cafenea franceză cu mese din lemn și tavane subțiri.

Tenement Museum – un muzeu care povestește despre oameni. Este ceva cu totul aparte și poate fi vizitat în partea de Est a orașului.

Chelsea Market – nu este un secret faptul că această piață este minunată. Are un stil urban și puteți cumpăra de aici absolut orice ține de mâncare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here