Probabil că în momentul în care spui Brașov, te gândești la munte, relaxare și liniște. În ultimii ani are loc o interesantă explozie imobiliară în acel oraș, cauzată probabil de aglomerarea Bucureștiului peste măsură. Ei bine, merită să cumperi un apartament în Brașov doar pentru a avea parte de liniște pe week-end? Din punctul meu de vedere merită și vom discuta în cele ce urmează despre motivele pentru care ar trebui să iei în calcul o ofertă apartamente cu 4 camere în Brașov venită din partea unui dezvoltator imobiliar precum ISARAN.

3 motive pentru care merită să cumperi un apartament cu 4 camere în Brașov

  1. Prețurile sunt mult mai mici decât cele cerute pentru case. Dacă veți vedea care sunt prețurile pentru apartamentele noi din Isaran – Ansamblul de cartiere Rezidențiale Brașov, cu siguranță veți opta așa ceva. Nu cred că veți reuși să vă lipiți de o casă veche la banii cu care puteți cumpăra un apartament cu 4 camere în Brașov. Unii au luat-o razna cu prețurile la case prin regiune.
  2. Poți să închiriezi în regim hotelier și să faci niște bani frumoși. În cazul în care decizi că nu mai ai timp sau chef să mergi pe la Brașov în fiecare week-end, poate ești chiar plecat din țară, poți închiria apartamentul respectiv în regim hotelier și poți aduce plusvaloare destul de simplu. De ce să nu faci și un ban dacă tot ai făcut o investite de care cel puțin momentan nu te poți bucura?
  3. Apartamentul cu 4 camere e mult mai simplu și ieftin de întreținut. Atunci când ai o casă, într-adevăr, te bucuri de un pic mai multă libertate dar trebuie să suporți și ideea că în timp, aceasta se va degrada. Degradarea unei case este inevitabilă iar reparațiile pe lângă faptul că-ți vor socate peri albi, vor costa și o grămadă de bani. Pentru confort sporit pe termen mediu și lung, alături de costuri mici de întreținere, recomand un apartament cu 4 camere nou, cumpărat de la un dezvoltator.4a_view010000

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care eu unul consider că merită să cumperi un apartament cu 4 camere în Brașov. Dacă vreți să dezbatem subiectul, nu ezitați să lăsați un comentariu la acest articol.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here