Cei care călătoresc mai mult probabil au auzit că prin New York există semne speciale pentru pietoni, traficul este un adevărat calvar. Dacă ajungi acolo și nu vrei să-ți riști viața atunci când mergi pe jos, ai face bine să urmezi aceste semne.

Ei bine, există și o zi în care străzile din Manhattan se umplu cu oameni pietoni să facă … poze. Pentru câteva momente, de două ori pe an, semafoarele pentru pietoni sunt ignorate total pentru a avea loc așa zisul Manhattanhenge.

Momentul în care soarele apune peste Manhattan este motivul pentru care circulația în acest cartier al New York-ului este paralizată de două ori pe an. Toată lumea vrea să fotografieze momentul în care soarele apune pe străzile cartierului.

Anul acesta, „Manhattan Solstice” a avut loc puțin după orele 8 PM și toată lumea a avut grijă să surprindă apusul. Următoarea ocazie pentru a fotografia apusul va fi în mai 2017 iar atât cetățenii orașului cât și turiștii vor trebui să se plaseze strategic pe străzile 14th, 23rd, 34th, 42nd, și 57th.ny-traffic-photo-phenomenon_oyster

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here