Centrala termică este de departe cea mai eficientă metodă de încălzire pe timp de iarnă și nu numai. Pentru simplul fapt că poate aduce la viață mult iubita apă caldă, centrala termică rămâne soluția numărul 1 a românilor pentru echiparea caselor și apartamentelor pentru sezonul rece. Din păcate, nu toată lumea și-a permis până acum să cumpere un asemenea aparat, însă în ultimii 2 ani prețurile au scăzut destul de mult. În plus, a crescut și coeficientul numit diversitate. Acum ai o grămadă de variante de centrale de la Viessmann de exemplu.

Dacă în urmă cu 2-3 ani nu aveai ce să alegi, în ziua de azi a crescut foarte mult numărul magazinelor online din care poți cumpăra asemenea aparate. E clar că în trecut, cei care doreau o centrală termică erau nevoiți să se ducă prin magazinele din oraș să caute, și nu prea aveau între ce alege. Din fericire, magazinele online nu au nevoie de spațiu de expunere, astfel că nu au avut probleme în a expune virtual vreo 30-40 de modele de centrale termice. E destul de logic mă gândesc, și toată această diversitate nu are decât să vină în ajutorul clientului.

Dacă nu ai apucat încă să-ți cumperi o centrală termică, trebuie să știi că ai o ultimă posibilitate să prinzi ceva la ofertă. De exemplu, am văzut niște prețuri destul de bune la o centrală termică Viessmann pe berluni.ro. E un fel de ultimă strigare înainte de începerea sezonului rece. Dacă nu veți face acum acest pas, e posibil ca după ce începe sezonul de iarnă să nu mai aibă cine să vi-o monteze. E clar că se va întâmpla cum se întâmplă pe caniculă cu firmele care vând aparate de aer condiționat, nu mai fac față solicitărilor de instalare/montaj.

Așadar, ultima strigare pentru cei care doresc să se bucure de apă caldă și căldură la iarnă, la un preț destul de bun comparativ cu alte utilități furnizate de alți agenți. Dacă nu ți-ai cumpărat încă o centrală termică, ai grijă să nu depășești finalul lunii, altfel e posibil să nu mai aibă cine să o monteze într-un timp rezonabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here