În momentul în care plecăm în concediu, în vacanță sau pur și simplu în călătorii pentru a descoperi minunile lumii, majoritatea nu prea avem pretenția la hoteluri de lux. Căutăm întotdeauna cele mai ieftine soluții pentru că nu călătorim ca să vizităm hoteluri. Atât timp cât există un pat într-o cameră și nu ne plouă, nu ne e cald sau frig, totul este în regulă.

Lista secretă cu cele mai ieftine hoteluri din lume

Dacă mergi în Islanda

Brimnes Hotel & Cabins se află în nordul orașului destul de liniștit Olafsjordur. Este un hotel destul de rustic ce se integrează bine în peisajul sălbatic.  

Dacă mergi în Portugalia

Moov Hotel Porto Centro este amplasat în capitală, perspectiv Porto, care este și cel mai mare oraș din această țară. Camerele sunt confortabile iar prețurile sunt destul de mici. De asemenea, este unul dintre puținele hoteluri de buget care oferă și o cină delicioasă.

Dacă mergi în Bali

Tegal Sari ar trebui să fie pe lista celor care nu doresc lux. Hotelul oferă lux însă este oarecum pus în umbră de altele mult mai faimoase. Din acest motiv, aici aveți ocazia să dormiți ieftin în țara numărul 1 în lume ca destinație pe 2017. Tegal Sari se află amplasat în Ubud.

Dacă mergi în Caraibe

O altă destinație exotică de top a lumii în care nu ai crede că există posibilitatea de a dormi ieftin. Ei bine, vezi la Les Balcons d’Oyster Pond. Hotelul este amplasat pe celebra insulă  St. Maarten.Les Balcons d'Oyster Pond

Dacă mergi în Grecia

Insula Milos este cea mai recomandată. Aici veți găsi hotelul Tania Milos renumit pentru prețurile mult mai mici pe care le practică față de alte  hoteluri de le insule elene ceva mai celebre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here