cabină panoramicăCei care au fost prin străinătate au observat probabil faptul că centrele comerciale au mult peste 1 etaj cum au în România și că acolo sunt folosite foarte des lifturi cu cabine panoramice. Cu siguranță le-am folosit atunci când am avut ocazia și am observat cu toții că sunt o distracție pe cinste. Nu știu voi, însă eu unul aș fi gata oricând să organizez o ședință foto într-un asemenea lift.

Priveliștile oferite din aceste cabine sunt de cele mai multe ori uluitoare și o să prezentăm și noi în cele ce urmează câteva poze din lifturi panoramice…

Și mai este și senzația aia ciudată de nesiguranță, practic se folosește foarte multă sticlă și mereu ai senzația că oricând poți să cazi din lift. De fiecare dată când sticla este folosită la înălțimi uluitoare, apare această senzație destul de interesantă după părerea mea. Eu de multe ori nu pricep de ce clădirile din România nu folosesc asemenea lifturi. Pe cuvântul meu că dacă ar fi folosite chiar și în centrele comerciale micuțe, ar fi oameni care ar veni la acele centre doar pentru lifturile cu pricina.

Prin America și Europa se folosesc aceste lifturi moderne nu doar pentru că oferă o panoramă unică și foarte frumoasă asupra zonei, dar oferă și clădirii un aspect modern pentru că se folosesc cupole drepte din oțel, pereții externi au rame lucioase, iluminatul este pe bază de becuri cu halogen, etc. Per total, un lift panoramic sporește ideea de aspect modern a unei clădiri și de-asta mă mir de ce nu sunt folosite și în România la fel de mult ca în străinătate.

Pe la București am văzut însă câteva asemenea lifturi, dar foarte puține și nu chiar atât de panoramice. Probabil că în viitorul apropiat acest model de lift va fi cel mai căutat pentru clădirile cu cel puțin vreo două etaje. În plus, nu sunt exagerat de scumpe față de un lift normal. Așa că de ce să nu optezi pentru o soluție senzațională dacă ai posibilitatea? De ce să nu lucrezi și la aspectul WOW al unui simplu lift dacă există firme precum mpfima.ro ce pot oferi acest lucru?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here