Fanii Games of Thrones mai mult ca sigur or să dorească să viziteze în realitate locațiile în care s-au tras secvențe din filmele lor preferate și din fericire, nu e deloc dificil. Vom povesti în cele ce urmează despre câteva locații europene deloc greu accesibile care vă vor ajuta să fiți mai aproape de acțiune, de film, de nostalgia creată de vizionarea ultimului episod.

Explorează cele 7 regate: tururi reale ale Games of Thrones

  1. Croația – țara din Europa de Est, Croația, este una dintre locațiile cheie din film, inclusiv capitala celor 7 Regate, casa Tronului de Fier, etc. Vino să explorezi Baratheons, Starks, și Targaryens. Orașe precum Dubrovnik, fortăreața Lovrijenac și Trsteno Arboretum or să ți se pară minunate.
  2. Malta – pe insula Malta s-au filmat multe scene dramatice în Games of Thrones, cel puțin primele două sezoane. Ia la pas orașele vechi Mina și Rabat, și dacă ai noroc, o să îți fie prezentate de doi actori care chiar au jucat în film. A, aici o să iei contact și cu Red Keep.
  3. Islanda – deși pare un ținut sever, dur, Islanda oferă de departe cele mai frumoase priveliști de pe Terra. Aici, lacul Myvatn a devenit una dintre cele mai populare scene din Games of Thrones. La Reykjavik poți să petreci o zi întreagă vizitând locațiile din care s-a filmat, inclusiv Parcul Național Thingvellir folosit drept drum înspre Eyrie. Ca bonus, poți să vizitezi cele mai mari stații geotermale la Nesjavellir și lacul Thingvallavatn din sud vestul Islandei.
  4. Irlanda de Nord – această țară a oferit pentru Games of Thrones momente unice, memorabile. Fanii pot să viziteze într-o zi Belfastul pentru a afla ultimele zvonuri legate de acest film. Poți să faci un popas la Giant’s Causeway o minune naturală din această țară, alături de podul Carrick-a-Rede Rope. De asemenea, una dintre cele mai interesante locații pentru amatorii de fotografie se află în nordul țării la Dark Hedges.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here