Robot Restaurant se află amplasat în districtul Kabukicho din Tokyo, cartier cunoscut pentru ciudățeniile sale (de la capul de Godzilla gigant până la cluburi de noapte ). Acest restaurant însă este unul cu totul aparte. Aici veți vedea dansatori costumați în roboți, ninja roboți, chiar și lupte între roboți. Totul pe bază de roboți. Și să nu uităm că chef Anthony Bourdain a numit acest restaurant drept „cel mai mișto spectacol din lume”… Așadar, să fie acesta cel mai bun restaurant din lume?

Este restaurantul cu roboți din Tokyo cel mai mișto din lume?

Restaurantul Robot împletește elemente din cultura tradițională japoneză cu un vibe futurist care pare desprins din cărțile de benzi desenate. Vei asista la un spectacol care va dura o oră și care va fi plin de acțiune cap-coadă, totul pe muzică tehno. Deși este permis și celor mici în incintă, nu este chiar genul de locație în care să petreci timp cu copiii. Există patru spectacole aici zilnic (ora 16, ora 17:55, ora 19:50, ora 21:45), dacă vei opta pentru biletul normal de cabaret  vei primi o băutură din partea casei. Ține cont de faptul că porțile se deschid cu doar 40 de minute înainte de începerea spectacolului. Dacă ajungi mai devreme, o să ai timp să încerci băuturile de la bar.

Dacă vrei să ajungi la Robot Restaurant, ține cont de:

  • Deși restaurantul se află la doar 10 minute de stația Shinjuku, trenurile mai mult ca sigur vor fi pline. Ar fi indicat să încerci să ajungi cu cel puțin jumătate de oră mai devreme.
  • Trebuie să ai bani cash la tine pentru mâncarea și băutura servită în timpul spectacolului. Este vorba despre yeni bineînțeles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here