Deși ne aflăm la jumătatea lunii august (încă 12 zile și e cam gata vara), mulți dintre noi nu am apucat să plecăm în concediu. Nu-i nimic, nu-i târziu nici acum să rezervăm un sejur în Grecia. Chiar dacă prin România vremea se va defecta în zilele care urmează, la greci abia acum începe sezonul. Da, din păcate prețurile vor fi mai mari, așa se întâmplă dacă nu-ți rezervi și tu din timp dar asta e, poate că nu toată lumea știe când are concediul cu exactitate, sunt oameni care nu au deloc posibilitatea de a pleca la relaxare măcar vreo săptămână.

Grecia rămâne o destinație de vis care după părerea mea merită toți banii. Decât să te duci în țigănia și în cocălăreala de pe litoralul românesc, mai bine dai un ban și stai și tu la un hotel curat, pe o plajă curată, printre niște oameni care ascultă muzică la căști, nu manele la telefon cum auzi pe plajele din România. Aș recomand oricui Heraklion Grecia sau Creta sau oricare altă insulă din această țară mai mult decât impresionantă. Am apreciat grecii dintotdeauna pentru că au știut să-și vândă turismul și le-a plăcut să facă asta, nu e ca la români unde se construiesc hoteluri doar pentru a se face bani. De-asta la noi calitatea este execrabilă, pentru că acolo totul e pentru bani, nimic nu e tradiție, nimic nu este făcut cu drag, cu suflet sau cu pasiune.

Eu chiar nu văd nici un motiv pentru care ar trebui să te duci să stai 7 zile pe la Mamaia sau pe la Vama Veche, stațiunea preferată a tinerilor din România. Dacă ai prestanța ta, dacă ții la concediul de calitate, trebuie să știi că Grecia este destinația perfectă. O să te bucuri de o mare curată, de o plajă curată și liniștită, o să te bucuri de hoteluri de calitate și de restaurante grozave, mai ales că acum urmează vârful de sezon când prețurile vor fi maxime și toți au interesul să-și facă reclamă de cea mai bună calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here