Știu că majoritatea oamenilor sănătoși la cap pleacă în vacanță ca să se relaxeze, să viziteze muzee sau priveliști impresionante. Ei bine, pentru cei mai scrântiți la cap există o nișă a turismului care va reuși să crească simțitor nivelul de adrenalină. Vom trece în revistă în cele ce urmează câteva destinații perfecte pentru amatorii de senzații tari. Sunt patru la număr.

Destinații pline de adrenalină

  1. Cea mai mare tiroliană din lume – The Monster – Orocovis, Puerto Rico. Poate te-ai mai dat cu tiroliana înainte, însă mai mult ca sigur nu cu asta. Localizat în Toro Verde Nature Adventure Park, The Monster nu înseamnă altceva decât 2.5 kilometri de tiroliană pe care poți coborî cu viteze de până la 95 de kilometri pe oră. Ce mai așteptați? La bagaje!
  2. Priveliști minunate cu planorul – Rio de Janeiro, Brazilia– plutește deasupra nisipurilor din Copacabana , deasupra Tijuca Forest National Park și bucură-te de peisajele magnifice. Poți să vezi mai de-aproape Christ the Redeemer Statue din vârful muntelui Corcovado.
  3. Scufundările cu cușca – Cape Town, Africa de Sud – este una dintre puținele șanse pe care le ai să dai nas în nas cu un rechin. Țărmurile Africii de Sud sunt pline de rechini iar o scufundare cu cușca în apele din Gansbaai mai mult ca sigur îți vor ridica nivelul de adrenalină la maxim.
  4. Zbor deasupra vulcanilor activi – Hawai, Statele Unite – deși Hawai este o destinație renumită pentru priveliști minunate, ape cristaline, relaxare poți însă să închiriezi un elicopter cu care să zbori deasupra unui vulcan activ de pe această insulă.
  5. Coboară dunele de nisip – Ica, Peru & Leon, Nicaragua – cu un sandboard bineînțeles. Această activitate cool a explodat în ultimii ani peste tot în lume și cele mai interesante dune pentru așa ceva sunt bineînțeles în Peru. Deșertul Ica îți stă la dispoziție pentru senzații tari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here