Dacă aveți ceva bani în buzunare veți vrea să vă dați o tură două cu elicopterul atunci când plecați în concediu, așa că am făcut o listă cu cele mai interesante „obiective turistice” recomandate pentru un asemenea zbor. Evident, la un asemenea nivel obiectivele turistice sunt naturale.

Destinații Perfecte văzute din ELICOPTER

Marea Barieră de Corali, Australia – albastrul oceanului combinat cu albastrul cerului și cu nuanța verzuie a coralilor alcătuiesc un peisaj mirific. Această barieră de corali se întinde pe o distanță de 2250 km și îngrădește aproximativ 900 de insule. Ar fi bine să vă grăbiți să o vedeți de sus, e pe moarte.

Parcul Național Marele Canion, SUA – Marele Canion are o reputație incredibilă în ceea ce privește relieful, dimensiunea, etc. Are milioane de ani vechime și se întinde pe o suprafață de 4920 kilometri pătrați. Fiind un reper natural atât de masiv, se recomandă un zbor cu elicopterul.

Reykjavik, Islanda – deși multora acest nume de localitate nu le sugerează nimic, Reykjavik înseamnă relief. Aici veți putea vedea vulcani, gheizere, izvoare cu apă termală, câmpuri întregi pline de lavă și așa mai departe. Islanda este un adevărat spectacol pentru amatorii de relief și natură.

Insulele Hawai, SUA – Insulele Hawai sunt 8 la număr și toate se bucură de priveliști incredibile. Sunt pline de cascade și vulcani ce scuipă râuri de lavă. Despre plaje, nu mai spunem nimic. Cu elicopterul veți putea zbura deasupra vulcanului activ de pe insula principală și veți avea parte de priveliști incredibile.

New York City, SUA – dacă vă permiteți, trebuie să zburați cu elicopterul deasupra celui mai popular oraș din lume. Zgârie-norii văzuți de sus vă vor face o altă impresie despre ce înseamnă de fapt SUA și despre cum a reușit o astfel de națiune să se ridice atât de mult între-un timp atât de scurt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here