Nișa transporturilor s-a aglomerat destul de mult în ultimii ani, atât pentru persoane cât și pentru colete. Cu o piață atât de aglomerată, e destul de dificil să nimeri din prima o firmă de transport de care să fii mulțumit dacă nu-ți recomandă nimeni nimic, așa că în cele ce urmează vom vedea care sunt motivele pentru care ar trebui să apelați la compania TicTrans atunci când vreți să ajungeți în Anglia, să veniți din Anglia, să trimiteți colete către Anglia sau din Anglia spre România. Această companie oferă destul de multe avantaje pe care eu unul le găsesc interesante și pe care le vom prezenta și noi în cele ce urmează. Sunt sigur că de unele dintre ele nu ați mai auzit pe la alte firme.

De ce să călătorești și să trimiți colete în Anglia doar cu TicTrans

Atât coletele cât și persoanele sunt transportate la adresă, nu sunt lăsate într-o stație anume sau ceva de genul. Cu alte cuvinte, dacă vrei să pleci în Anglia la muncă și alegi TicTrans, companie care efectuează curse Anglia regulat, o să fii „debarcat” exact acolo unde ai nevoie, nu doar în orașele mari sau pe unde are autobuzul stație.

Transportul internațional de persoane efectuat de TicTrans se bazează pe microbuze, mijloace de transport mai flexibile care nu întâmpină atât de multe restricții de trafic. Șoferii vor putea să te lase acolo unde ai nevoie, lucru ce te va ajuta destul de mult mai ales dacă te duci pentru prima dată în Marea Britanie și nu te așteaptă nimeni cu mașina acolo. Să nu mai zic de faptul acest serviciu costă doar 80 de euro și te scutește de eventuale cheltuieli suplimentare cu trenuri/autobuze care să te ducă din stația autocarului până în orășelul tău.

Călătorind cu TicTrans vei scuti destul de mulți bani și vei avea parte de mici „surprize” prin care compania încearcă să fidelizeze clienții. De exemplu, toți călătorii ce folosesc TicTrans pentru transport în Europa primesc o masă pe drum. Știu, nu e mult dar e un gest prin care compania demonstrează faptul că-i pasă de proprii clienți. În plus, poți să iei cu tine un bagaj de atenție, 40 de kilograme, tot gratuit.

Eu unul sincer să fiu nu am mai auzit de o asemenea facilitate nicăieri în lume, la nicio firmă de transport persoane indiferent de locul în care activează. 40 de kilograme e foarte mult și e genul de bagaj oarecum necesar celor care pleacă la muncă în străinătate. Mie unul mi se pare ceva foarte tare…

Cu coletele, din nou, avem de-a face cu câteva avantaje destul de interesante oferite de TicTrans. În primul rând, trebuie să știți faptul că această companie deține toate actele în regulă pentru a furniza servicii de curierat. În momentul în care veți trimite un colet în Anglia prin intermediul lor, veți primi chitanță/bon fiscal iar coletul va fi asigurat pe toată durata cursei. Nu se va întâmpla să lăsați coletul la ei și să dispară sau să ajungă deteriorat fără ca nimeni să vă despăgubească. Înțelegem cu toții faptul că fiind vorba despre o distanță relativ mare (mii de km), se pot întâmpla multe lucruri, cutiile se mai pot deteriora. Ei bine, în cazul TicTrans sunteți acoperiți de eventuale neplăceri pentru vă veți primi garanție.

De asemenea, orice colete Anglia trimise, vor ajunge în 48 de ore, adică în 2 zile cu aproximație. Timpul de tranzit este destul de mic comparativ cu ce se întâmplă în țară, la noi există firme de curierat care-ți aduc coletele  chiar și după 3 zile. Este avantajos și prețul cerut de TicTrans pentru acest serviciu de coletărie, 1 euro/kg nu mi se pare deloc mare. Desigur, există cetățeni care poate prestează servicii de genul pe mai puțin dar mai mult ca sigur ei nu-ți vor oferi bon fiscal, sunt șanse mari ca tu, consumator, să fi în pericol dacă apelezi la serviciile lor. Interesul tău este să-ți asiguri coletul și să te asiguri că ai plătit un preț corect pentru acest serviciu.

De asemenea, coletele expediate către Marea Britanie prin intermediul TicTrans vor fi livrate acolo la adresă, destinatarul nu va fi nevoit să plece de acasă spre o anume locație unde oprește microbuzul/autocarul sau ceva de genul. 1 euro/kg pentru un serviciu de livrare colete la domiciliu mi se pare foarte ok.

Dacă stăm să mai căutăm, cu siguranță mai găsim motive și avantaje să apelați la TicTrans atunci când vine vorba despre curse Anglia sau colete Anglia. Ideea e ca voi să vă convingeți singuri de corectitudinea acestei companii care activează pe piața din Europa de mai bine de 10 ani. Cu siguranță, după primul contact, după primul serviciu contractat de la ei veți trage singur niște concluzii care mai mult ca sigur vor corespunde cu ale mele. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare legate de compania TicTrans, accesați pagina lor prin intermediul linkurilor din acest articol și veți găsi pe site un formular de contact și un număr de telefon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here