Home Non Traveling De ce fiecare magazin de cartier ar trebui să aibă o presă...

De ce fiecare magazin de cartier ar trebui să aibă o presă de balotat deșeuri

1724
0
cartoane

Chiar dacă hipermarketurile au dat senzația că ar fi acaparat întreg comerțul de cartier, nu este chiar așa. Există încă foarte multe magazine printre blocuri ce au reușit să reziste prețurilor mult mai mici și diversității mult mai mari din aceste centre comerciale. Cu toate acestea, magazinele de cartier sunt cam deficitare în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor. Nu știu câți dintre voi ați văzut o pubelă de gunoi a unui magazin de cartier, te iei cu mâinile de păr, altceva nimic. Plastic amestecat cu carton toate amestecate cu gunoi menajer și așa mai departe. Aceste deșeuri pe lângă faptul că ne țin departe de ecologia europeană, ocupă și foarte mult spațiu aiurea.

Care este soluția? Soluția constă în prese de balotat mici, adică de mici dimensiuni. Nu vă gândiți la mici ca și aliment tras la grătar. Este vorba despre niște prese ce pot transforma deșeurile în mici baloți ce pot fi depozitați într-un spațiu mult mai restrâns și care se pot recicla corespunzător. Aceste prese de balotat pot fi depozitate în spații cu înălțime redusă și sunt ideale pentru agenți comerciali mărunți precum magazinele de cartier, spații de birouri, garaje personale chiar dacă aveți obiceiul de a depozita tot felul de cartoane pe acolo pe care ulterior le veți arunca la gunoi.

Aceste prese de balotat de mici dimensiuni pot fi alimentate chiar și la 110 volți iar drept accesorii se poate comanda există și un cărucior pentru manipularea baloților. Contează însă foarte mult ca acești agenți comerciali să conștientizeze avantajele unui asemenea aparat și să-l cumpere fără să stea pe gânduri. Sunt perfecte atât din punct de vedere ecologic cât și din punct de vedere al spațiului în care se montează și al spațiului pe care-l economisești utilizându-le.

Dacă vreți să știți de unde le puteți cumpăra, dați o fugă pe awecompactors.ro. Cu siguranță veți găsi acolo o presă de balotat cu ajutorul căreia să deveniți mai ecologici și mai ordonați, mai eliberați de gunoaiele ce se adună de multe ori stivă în jurul pubelei din curtea unității.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here