Călătorești singur? Nu trebuie să spui asta nimănui, cu atât mai mult să postezi pe Facebook. Păi câți nu și-au găsit casele sparte de hoți doar pentru că au postat pe rețelele de socializare poze care scoteau la iveală faptul că sunt la mii de kilometri distanță?

Nu zice nimeni că trebuie să ții un secret magnific atunci când pleci în excursii, singur, departe de casă, pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. Poți avea conversații private cu prietenii și să-i anunți astfel de acțiunile tale, dar trebuie să te gândești la siguranța ta și a casei tale. De asemenea, este posibil ca cineva să știe că tu călătorești singur și să te tâlhărească în plină stradă.

Întotdeauna este recomandat ca atunci când pleci de acasă cu familia să nu postezi imagini pe rețelele de socializare decât la revenire, iar dacă pleci de unul singur ai grijă să inventezi măcar un prieten imaginar dacă ai de gând să îți faci publice aventurile. Sunt multe lucruri aiurea care se întâmplă zilnic din păcate iar chestia asta cu „Nu mi se întâmplă tocmai mie” este foarte superficială.

Fiți foarte atenți cu rețelele de socializare atunci când plecați în concediu sau în diverse excursii pentru că o poză frumoasă se poate întoarce împotriva voastră într-un timp relativ scurt. Trăim într-o lume în care nu mai există limite și în care oamenii sunt dispuși să facă absolut orice pentru a face rost de bani fără să pună umărul la treabă. Oamenilor nu le mai palce munca cinstită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here