Deși Black Friday a devenit în ultimii ani o mare păcăleală în România, ca orice concept frumos adus din străinătate pe tărâmurile noastre, mai există magazine online care respectă regulile și aleg să nu-și bată joc de clienți. Unul dintre aceste magazine este monkeyboard.ro pe care trebuie neapărat să stați cu ochii dacă aveți de gând să ciupiți un hoverboard la prețuri foarte bune de Black Friday.

Acest magazin iese în evidență cu cea mai mare gamă online de hoverboard-uri, de diferite dimensiuni și putere. Dacă te interesează un asemenea aparat cea mai bună soluție este să-l cauți în magazinele de nișă, de specialitate pentru că mai mult ca sigur ceea ce veți cumpăra de prin hipermarketuri nu vor avea nicio treabă cu conceptul numit calitate. Să nu uităm că discutăm despre niște dispozitive electronice care trebuie să reziste la o uzură destul de avansată.

Cumpără de la MonkeyBoard.ro un hoverboard și mai mult ca sigur vei fi mulțumit, mai ales că vine Black Friday și ai ocazia să să-l cumperi ceva mai ieftin. Știu că discutăm despre un dispozitiv folosit de obicei pe timp de vară dar mai mult ca sigur o să avem parte despre o toamnă caldă și de un început de iarnă la fel, călduros care ne vor permite să ne dăm cu un hoverboard în deplină siguranță.

În ultimii ani acest gen de distracție a devenit din ce în ce mai popular mai ales în contextul în care prețurile au tot scăzut. Hoverboard-urile au devenit din ce în ce mai accesibile iar caracteristicile lor au fost mult îmbunătățite. Astfel, un dispozitiv low entry care costă maxim 1000 de lei suportă o greutate maximă de 120 de kilograme, atinge o viteză maximă de 15-18 kilometri pe oră și are o autonomie de 15-18 kilometri. De asemenea, timpul de încărcare pentru bateriile moderne a scăzut considerabil, astăzi un asemenea hoverboard se încarcă în mai puțin de 2 ore.

Rămâne la aprecierea voastră dacă vreți sau nu să profitați de Black Friday pentru a pune mâna pentru un hoverboard de calitate din aproape singurul magazin online specializat în asemenea dispozitive. Timpul trece…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here