În momentul în care plecăm în concediu, mulți dintre noi devenim destul de solitari. Suntem concentrați pe relaxare și pe vizitarea obiectivelor turistice 100%, însă există unii călători care pe lângă fotografii cu priveliști incredibile și suveniruri pentru întreaga familie, doresc să-și facă și prieteni. Ei bine, nu e deloc dificil să te întorci cu câțiva prieteni noi din concediu și vei vedea cum poți face acest lucru. Te va ajuta mai ales dacă ești genul un pic mai retras de asemenea.

Cum să-ți faci prieteni atunci când călătorești

Creează relațiile înainte să pleci. Poți face asta prin intermediul prietenilor care au pe cineva în orașul pe care tu urmezi să-l vizitezi. Ar fi chiar recomandat să faci chestia asta pentru că dacă acea persoană va fi disponibilă să te ghideze și prin oraș, ai împușcat doi iepuri dintr-un singur foc: și călăuză/ghid, și un prieten cu care vei ține legătura măcar online chiar și după întoarcere.

De asemenea, ar fi foarte indicat să vizitezi obiectivele foarte aglomerate pentru că la coadă, în momentul în care îți aștepți rândul să intri la vizitare, poți să socializezi cu alți turiști din fața sau din spatele tău. Vedeți, noi râdem de cozi și le numim Big Bang-ul bârfei în România dar în străinătate sunt ceva fun, ceva în urma cărora oamenii leagă prietenii. E chiar culmea să stai 3 ceasuri la coadă la un muzeu de exemplu și să nu schimbi o vorbă cu nimeni din jurul tău.

Nu în ultimul rând, pe perioada șederii ai putea să te înscrii la niște activități colective dacă ai timp, activități precum yoga, petrecutul timpului la bar sau în club. Tot ce trebuie să faci este să ieși din camera de hotel. Și nu fi timid, străinii nu-s ca românii, nu au prejudecăți, nu râd de tine dacă ai un defect fizic sau dacă ești gras, ori slab. Dar te vei convinge probabil singur de chestia asta.

Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here