Vacanțele noastre sunt pline de poze care mai de care mai frumoase, de filmări care ne vor aduce aminte peste ani și ani de locurile frumoase pe care le-am colindat cândva. Din păcate, în momentul în care părăsim România, internetul devine o glumă proastă iar bateria de la telefon ține mult mai puțin din cauza faptului că facem prea multe poze, ori clipuri video. Există însă soluții pentru aceste probleme și în cele ce urmează vom aduce în prim plan câteva dintre ele, pe cele mai interesante mai bine zis.

Cum să ne bucurăm de mai multă tehnologie în vacanță

Problema internetului – în secunda doi în care ai aterizat în Italia, sau UK sau mai ales Germania (țară renumită pentru internetul execrabil) mergeți și vă cumpărați o cartelă pre pay din țara respectivă și vă activați o ofertă cu internet. Nu vă bazați pe roaming-ul vostru. Despre netul de la hoteluri, no comment. Nu am auzit până acum pe nimeni să se laude că s-a cazat undeva și că a avut internet bun.

Problema bateriei – pentru că se fac multe fotografii, clipuri video cu telefonul mobil, bateria se duce rapid. Există două soluții aici. Ori luați cu voi o cameră foto dedicată care deși e mai greu de transportat, face fotografii mult mai calitative, ori luați cu voi o baterie externă, un power bank. Să fie de minim 15.000 mAh. Ar trebui să fie suficient pentru a vă scoate din zi cu telefonul pornit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here