Orașele mici de provincie au fost dintotdeauna defavorizate din punct de vedere al aeroporturilor. În afară de capitală, provincia stă dezastruos la acest capitol. De exemplu, dacă voiai să zbori dar locuiai la Zalău, trebuia să treci prin furcile caudine doar ca să ajungi la Cluj la aeroport. Partea bună este că încep să apară niște servicii de transfer către aeroport care înlesnesc oarecum deplasarea. Transfero oferă servicii de transfer aeroport Zalău Cluj la prețuri foarte bune.

Înainte să existe aceste servicii de transfer aeroport Cluj Zalău și bineînțeles Zalău Cluj, ca să ajungi la aeroport trebuia să faci în felul următor: taxi de la tine la gară, tren până la Cluj, taxi de la Cluj la aeroport cu zeci de bagaje în cârcă, ceea ce nu mi se pare deloc comod sau simplu. Serviciile de transfer aeroport au facilitat foarte mult zborurile întrucât discutăm despre o cursă fixă între localitatea dumneavoastră și aeroportul de pe care se decolează. Se elimină astfel taxiurile și trenurile din peisaj, ceea ce nu poate decât să însemne o facilitare a accesului la zbor.

E bine că există asemenea servicii între Zalău și Cluj și le așteptăm și în restul țării, chiar dacă nu vor duce fix către București. De exemplu din zona Drobeta Turnu Severin se zboară foarte mult prin aeroportul din Timișoara. Din păcate drumul către Timișoara este foarte anevoios. Cu autocarul sau cu trenul faci undeva la 5 ore, deci automat pierzi jumătate de zi. Partea proastă este că depinzi din nou de taxiuri ceea ce nu e deloc ok. Ultima dată când am vrut să zbor de la Timișoara și am ajuns în oraș, a fost un calvar să încerc să găsesc un taxi. Era duminică și nicio mașină nu era disponibilă. Era să pierd zborul din cauza taximetriștilor așa că nu am cum să nu promovez un asemenea serviciu.

Voi ce părere aveți despre aceste servicii de transfer aeroport? Ați folosit până acum așa ceva sau încă nu au ajuns în orașele voastre asemenea operatori.

Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here