Home Editorial Cum pregătim o nuntă în 2019?

Cum pregătim o nuntă în 2019?

1046
0
nuntă

Puține zile ne mai despart de startul sezonului nunților. Evident, de sezonul 2019 se bucură cei care și-au planificat de anul trecut evenimentul, e mare aglomerație și pe la restaurante, și pe la biserică, etc. Avem prea puține zile în calendar în care se pot efectua nunți, cam așa e la creștini ortodocși.

Cei care încep să se pregătească de nuntă în 2019, au suficient timp să pregătească toate cele necesare pentru 2020. Până la urmă faptul că organizarea durează cam un an de zile nu este o problemă așa de mare. Atât timp cât doi oameni se iubesc, acest an petrecut împreună va uni și mai mult relația.

Dar cum se mai pregătește o nuntă în 2019? Oare s-au mai schimbat tradiții, obiceiuri? Pentru că de când ne știm, indiferent cât de mult am încercat noi să rămânem angrenați în obiceiurile noastre străvechi, globalizarea despre care discutam la modul general cu prietenii, ne-a acaparat și pe noi.

Nunta în 2019, organizarea nunții mai bine zis începe cu alegerea rochiei de mireasă. Aici nu sunt probleme majore. Există o gamă variată de rochii de mireasă 2019 online, la prețuri foarte bune, moderne, adaptate trendurilor fashion în vigoare astfel încât să fie ok și pentru 2020.

Alegerea verighetelor și a nașilor trebuie de asemenea să fie făcută dinainte, și invitațiile pentru asemenea „posturi” trebuie trimise doar către oamenii considerați a fi serioși. S-a mai întâmplat la unii și la alții ca tocmai nașii să nu poate să mai vină la nuntă, așa că mare grijă la acest aspect.

Ultima oară se trece la data fixă și la alegerea localului, a bisericii. Aici va fi un pic de furcă pentru că după cum spuneam mai sus, majoritatea localurilor sunt închiriate la greu cu mult timp înainte pentru weekend-uri, și să nu uităm că la restaurante nu se fac numai nunți. Când totul este gata, invitațiile.

În 2019, invitațiile trebuie făcute cu multă imaginație, cu multă creativitate pentru că oamenii s-au desprins demult de tot ce înseamnă spirit de conservare, vor și le place să fie surprinși. Mergi pe variante digitale sau pe variante care pot fi considerate adevărate experimente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here