Pregătirea de călătorie, indiferent că e cu scop de business ori pură plăcere (vacanța, concediu, etc) reprezintă un proces care nu trebuie luat în derâdere și care nu trebuie tratat cu superficialitate. Astfel, haideți să parcurgem împreună cei 5 pași simpli care trebuie parcurși în pregătirea de călătorie. Deși mulți dintre voi nu aveți nevoie de asemenea sfaturi, există și oameni care călătoresc mai puțin și care s-ar bucura de câteva idei capabile să le facă vacanța un pic mai plăcută.

Cum ne pregătim de călătorie în 5 pași simpli

  1. Apucă-te de împachetat din timp – nu trebuie să lași această operațiune pe ultima sută de metri pentru că sunt șanse mari să întârzii la aeroport și să pierzi zborul.
  2. Nu lua decât strictul necesar – dacă stai 2-3 zile nu are rost să iei după tine 7 genți, 3 tone de haine și așa mai departe. Vei trece prin Furcile Caudine doar ca să le duci la hotel.
  3. Ia cu tine internet mobil – nu-ți pune bazele în internetul gratuit prin Wi-Fi de la hoteluri sau pe internetul mobil din țările super dezvoltate precum Germania, Spania, etc. O să ai mari surprize.
  4. Nu uita să iei bani cash – dacă pleci în afara UE, să schimbi din timp din țară bani pentru că prin aeroporturi e o jecmăneală totală pe la casele de schimb valutar.
  5. Ai grijă la haine – mulți fac greșeala să nu verifice starea vremii în zonele către care zboară și se pot trezi luați peste picior de mama natură. Adică luați haine la voi în funcție de starea vremii.

Cama cestea ar fi cele mai importante 5 sfaturi care cu siguranță vor ajuta pe mulți dintre voi să vă pregătiți mult mai bine pentru vacanță sau concediu, că tot suntem în perioada concediilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here