Home Editorial Cum îți poți feri monedele virtuale de hackeri?

Cum îți poți feri monedele virtuale de hackeri?

333
0
monedele virtuale

Se pot face mulți bani cu monedele virtuale de genul Bitcoin sau Ethereum, însă există riscuri din toate părțile. Prețul acestora poate să scadă nejustificat de la o zi la alta, iar hackerii te pot ușura de monedele pe care le păstrez în portofele virtuale. Dacă asupra prețului nu avem nicio putere, atunci când vine vorba despre securitate online ar fi câteva lucruri de spus. Să zicem că vrei să cumperi Ethereum, iată cum poți face pentru a te păzi oarecum de hackerii ce doresc să pună mâna pe banii tăi virtuali.

Cum îți poți feri monedele virtuale de hackeri?

Fii atent de unde cumperi – există posibilitatea să te trezești fără monedele virtuale dacă alegi să le cumperi de pe site-uri fantomă doar pentru că există prețuri mai mici. Recomand cumpărarea și tranzacționarea doar pe site-uri cunoscute, din România dacă se poate. Avem și noi astfel de burse precum CryptoCoin.Pro care te pot feri de multă bătaie de cap. Și da, deși nimeni nu poate garanta în mediul virtual siguranță 100%, măcar este vorba despre o bursă românească, în caz de ceva poți mult mai simplu să iei legătura cu autoritățile competente, capabile să facă lumină în acest caz.

Fii atent unde stochezi – după cum spuneam mai sus, există evenimente neplăcute peste tot în lume, mai ales prin cadrul burselor din Rusia și Coreea de Sud. Cel mai bine ar fi dacă ai cumpăra un portofel fizic, real, în are să-ți depozitezi criptomonedele. Aceste portofele sunt sub forma unui stick de memorie USB și costă undeva la 100 de euro bucata. Și-ai pus frumos monedele pe el, l-ai scos, l-ai pus în seif sau l-ai dus în cutia de valori de la bancă și gata, când te hotărăști să vinzi, va fi destul de simplu să-l folosești. Desigur, și acel sticl se poate defecta sau pierde, dar acum să fim serioși, ce poate fi 100% sigur atunci când vine vorba despre tehnologie digitală? Aceasta este după părerea mea cea mai bună metodă prin care poți să-ți protejezi monedele virtuale de hackeri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here