Indiferent unde călătorești, vei avea parte de amintiri frumoase dacă ai grijă să crești un pic nivelul de adrenalină. Dacă poți să faci și o poză într-un astfel de moment, cu atât mai bine. Astăzi vom discuta despre platforme impresionante din sticlă aflate la înălțimi uriașe care ar face să tremure picioarele chiar și celor mai însetați neebuni de adrenalină. Să vedem așadar…

Cele mai interesante platforme din sticlă aflate la înălțime

Willis Tower — Chicago, Illinois, SUA – discutăm despre cea mai înaltă clădire din Chicago, cel de-al doilea cel mai înalt zgârie-nor din SUA. La etajul 103 arhitecții au creat de departe cea mai tare terasă din sticlă din lume, la 412.4 metri înălțime. De departe cea mai tare experiență de acest gen din lume. Nu mulți sunt cei care ar putea să facă față unei asemenea provocări.

Sky Tower — Auckland, Noua Zeelandă – deși nu este o platformă din sticlă propriu-zisă, ceea ce poți face aici cu siguranță îți va crește nivelul de adrenalină la cote impresionante. Aceasta este cea mai înaltă clădire din Australia , 220 de metri, iar la cota 190(m) are o platformă circulară de pe care vizitatorii pot privi orașul prinși cu niște hamuri speciale.Sky Tower — Auckland

Tianmen Mountain — Zhangjiajie, China – munții Tianmen oferă peisaje care-ți taie răsuflarea, dar dacă vrei o aventură pe cinste, fii atent la „Stairway to Heaven”, sau Scara către Rai pe românește. Discutăm despre 99 de trepte din sticlă pe care doar cei cu adevărat curajoși le pot încerca. Este de departe una dintre cele mai tari aventuri cu platforme din sticlă din lume.

Acestea sunt cele 3 platforme din sticlă selectate de mine, bine, cu excepția numărului 2 care mi se pare oarecum interesant de la sine. Dacă aveți și voi sugestii, le aștept în secțiunea de comentarii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here