Fiecare oraș, fiecare destinație turistică are povestea sa, are specificul și frumusețea sa. Ei bine, bazându-ne pe titulatura TripAdvisor Certificate of Excellence, iată că există câteva orașe din lume pe care de-a lungul timpului, cei care le-au vizitat le-au catalogat drept excelente, extraordinare. Iată câteva dintre cele mai interesante orașe din lume potrivit acestei titulaturi.

Cele mai interesante orașe din lume

Key West, USA – aici soarele metru strălucește, localnicii zâmbesc și atmosfera generală e una veselă

Reykjavik, Islanda – cea mai nordică capitală, locul perfect pentru a vedea Luminile Nordului

Edinburgh, UK – oraș cunoscut pentru focurile de artificii, festivaluri și gastronomie

Marrakech, Maroc – locul în care frumusețea și cultura își dau întâlnire. E plin de moschei și palate

Amsterdam, Olanda – culoarea Amsterdam-ului este ceva unic în lume, la fel și canalele, podurile sale. Muzeul Van Gogh este unul dintre cele mai vizitate muzee din lume la ora actuală. Să nu mai zicem despre casa Annei Frank, un punct turistic de imensă importanță pentru Olanda.

Dublin, Irlanda  – dacă ajungi în Dublin, ia-ți un Guinness chiar de la fabrică și nu-ți mai trebuie nimic. Aici mai poți să dai o fugă pe la Grădina Zoologică sau pe la Castelul din Dublin.

Bali, Indonezia – de departe cea mai dorită destinație tropicală de vacanță din lume. Albastrul apei și al cerului oferă priveliști incredibile. Cei care nu au chef de plajă, se pot delecta cu Sacred Monkey Forest sau cu sutele de temple existente pe insulele tropicale din această zonă.

Cracovia, Polonia – una dintre cele mai subestimate destinații de vacanță din lume. Plaszow Concentration Camp și Oskar Schindler Factory sunt atracțiile principale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here