Există multe hoteluri care au învățat faptul că orice spațiu inteligent amenajat se poate transforma într-o atracție turistică. Vom discuta în cele ce urmează despre piscine și vom vedea câteva dintre cele mai incredibile asemenea spații destinate bălăcelii generale, amplasate în incinta hotelurilor sau a unor resorturi turistice mai mult sau mai puțin exotice.

Cele mai incredibile piscine din lume

  1. Marina Bay Sands, Singapore – fraților aici discutăm despre o piscină amplasată pe acoperișul unei clădiri, la o înălțime de 152 de metri. Piscina este impresionantă pentru că pare să se termine brusc. Pare să dea senzația că poți să cazi de pe acel zgârie nor de 57 de etaje.
  2. Bondi Baths, Sydney – amplasată de-a lungul faimoasei Bondi Beach din Dydney, Australia, această piscină de dimensiunea uni bazin olimpic duce un pas mai departe ideea de piscină amplasată pe malul mării. Piscina este deschisă publicului așa că nu trebuie să fii ceva VIP pentru a avea acces.
  3. The Oberoi Udaivilas, Udaipur, India – o oază indiană foarte opulentă la prima impresie. Este vorba despre 30 de acri de grădini, cu o mega piscină în centru.
  4. St Regis, The Palm, Dubai – dacă ne uităm la locație, nu ar trebui să ne surprindă nimic, nu? această clădire se va deschide publicului în 2018 și va fi evident un hotel de lux cu o piscină extraordinară amplasată la etajul 50.
  5. Hanging Gardens, Bali – încă o destinație exotică în care veți putea găsi o piscină extraordinară. Deasupra pădurilor tropicale din Bali, se află această piscină pe două nivele.
  6. Sky Pool, London – am lăsat la urmă ce-i mai bun. La Londra există această piscină cu fund din sticlă, suspendată la etajul 10 între două blocuri de locuințe de lux.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here