Londra este un oraș foarte mare și are multe muzee. Vom încerca în cele ce urmează să facem o listă cu cele mai importante 3 dintre acestea, astfel încât în cazul în care ajungi acolo să nu pierzi vremea cu niște lucruri care nu te interesează. Muzeele din Londra sunt de departe unele dintre cele mai bune din lume, așa că iată un mic ghid printre sutele de alegeri. Nu uita însă înainte de a te pune pe vizitat să-și faci un card de transport Oyster care să te ducă rapid și ieftin între obiective.

Cele mai importante muzee din Londra

  1. British Museum – Aici poți lua contact cu civilizația de la începuturile ei. Nu contează că te interesează o anumită țară, un anumit interval temporal, vei fi uimit câtă informație zace în acest muzeu. Aici se găsește de exemplu cel mai vechi obiect fabricat de mâna omului (1.8 milioane de ani) și multe mumii. Chiar nu cred că poți pleca de-aici fără să afli ce te interesează legat de istorie.
  2. Natural History Museum – Dacă vrei să vezi dinozauri, aici trebuie să vii. Acest muzeu este o enciclopedie în ceea ce înseamnă istorie a naturii. Poți chiar să stai pe o balenă lungă de 25 de metri. Și unul dintre cele mai interesante aspecte legate de acest muzeu este faptul că intrarea e gratis.
  3. V&A – Victoria and Albert Museum – Cel mai mare muzeu din lume în ceea ce privește arta și design-ul. Poți să călătorești în întreaga lume prin intermediul acestui muzeu, la covoarele islamice, la colecția de artă indiană, la coloanele romane impunătoare și așa mai departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here