Bali este una dintre cele mai exotice destinații de vacanță pe care le poți vizita indiferent de perioada anului. În regulă, te-ai hotărât că vrei un sejur exotic în Bali, dar oare în afară statul la plajă mai este și altceva de făcut aici? Sau te vei plictisi de moarte în restul de 5 zile , după ce-ți trece pofta de plajă? Ei bine, haideți să vedem împreuna care sunt cele mai importante atracții din Bali.

Cele mai importante atracții turistice în Bali

  1. Kuta – cândva un fel de Mecca pentru surferi, această plajă care se înșiră de-a lungul Oceanului Indian este perfectă pentru amatorii de drumeții. De asemenea, se spune că aici vei putea avea parte de cele mai bune ședințe de masaj din Bali. În rest, surf surf și iar surf dacă vrei.
  2. Sanur – această plajă este puțin mai serioasă decât Kutra și se adresează călătorilor ceva mai maturi. Restaurante serioase sunt amplasate pe malurile Oceanului și pe alocuri găsești destul de multe business-uri specifice scufundărilor. Amatorii de scufundări se vor simți excelent aici.
  3. Legian – o mică regiune din Bali, ce se întinde pe câteva străzi. Viața de noapte este foarte prezentă aici (The Jaya Pub). Amatorii de petreceri și de lux aici se vor simți excelent. De asemenea restaurante de lux cu specific mixt indonezian – vestic vă vor încânta simțurile.
  4. Tabanan – deși o parte din granițele Tabanan sunt compuse din ape, orașul este vestit pentru dealurile sale verzi și pentru templele istorice. Al doilea cel mai înalt munte din Bali se află aici, pe nume Batukaru. La poalele acestuia se află templul hindus Pura Luhur Batukaru, una dintre cele mai importante locuri religioase din întreaga țară. Tot în acest oraș puteți vizita Parcul de Fluturi și muzeul Ogoh-Ogoh, unde monștri Hindu par să fie vii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here