Turismul culinar este cu siguranță destul de răspândit la nivel mondial dar în cele ce urmează nu despre așa ceva este vorba. Vom trece în revistă cele mai incredibile locații în care poți să servești un mic de jun incredibil, imposibil de uitat. Nu de puține ori suntem dați pe spate de detalii minore atunci când călătorim, unul dintre ele fiind bineînțeles micul de jun.

Cele mai gustoase orașe din lume din punct de vedere al micului de jun

  1. Singapore – Pâinea Kaya și ouăle sunt principalul meniu pentru micul de jun în Singapore. Este ceva foarte ieftin, simplu și gustos.
  2. Mexico – Chilaquiles este unul dintre cele mai răspândite rețete pentru micul de jun din New Mexico. Este o combinație între tortilla, salsa verde , ouă ochiuri queso fresco și multe altele.
  3. Marrakech – Cred că este singurul oraș din lume în care locuitorii servesc micul de jun de două ori. Primul mic de jun este compus din ceai de mentă și hacha iar al doilea din cafea și bissara.
  4. Dublin – Micul de jun irlandez este de departe unul dintre cele mai copioase și gustoase în același timp. Farfuria cu micul de jun în Irlanda arată incredibil.
  5. Mumbai – India este celebră pentru acel Vada Pav, servit cel mai bine în Mumbai. Este un cartof prăjit învelit într-un fel de chiflă, asezonat cu multe, multe mirodenii.
  6. Madrid – Pan con tomate sau produse de patiserie precum napoletanas sunt specifice micului de jun din Spania, Madrid. Napoletanas sunt ceva asemănător cornurilor cu ciocolată americane.
  7. Sydney – Australienii sunt destul de inventivi. De exemplu, numai la ei vei putea găsi Vegemite, o pasă pentru pâinea prăjită de la micul de jun care se amestecă cu untul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here