Când spui hotel fotogenic te referi bineînțeles la acea locație atât de frumoasă încât petreci câteva secunde pentru a-i face o fotografie, pe care o urci apoi pe Facebook sau Instagram. Există multe asemenea incinte care ar putea bine mersi să fie trecute pe harta obiectivelor turistice și veți vedea câteva dintre ele în cele ce urmează. Să vedem așadar cele mai fotogenice 4 hoteluri din lume.

Cele mai fotogenice hoteluri din lume

  1. The Saguaro – Palm Springs, Statele Unite. Acest hotel a fost cândva un simplu hotel californian însă proprietarii s-au gândit să-l transforme într-un curcubeu și să-l vopsească un pic mai… pozitiv să zicem. Este cel mai fotografiat hotel de pe Instagram.
  2. Wanderlust – Singapore. Construit în 1920, acest imobil a servit drept școală în cartierul Little India din Singapore. În acest moment este un hotel de 29 de camere, decorat într-un stil mai mult decât copilăresc. Camerele au o singură culoare iar jacuzzi are culorile curcubeului.
  3. Semiramis – Atena, Grecia. Acest hotel este pe jumătate galerie de artă, și aparține lui Dakis Joannouși lui Karim Rashid. Acest hotel iese în evidență prin intermediul culorilor foarte vii și a formelor surprinzătoare. Trebuie să vezi piscina dacă ajungi aici neapărat.
  4. Curtis – Denver, SUA. Multe hoteluri oferă decoruri tematice dar în Denver, Colorado, Statele Unite, The Curtis Hotel are un stil aparte. Acesta a fost pus la punct de artiști locali și are câteva camere mai mult decât tematice, camere ce te fac să retrăiești filme precum Ghostbusters sau Star Trek. Este unul dintre cele mai uimitoare hoteluri din lume la ora actuală.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here