Cum iarna e pe cale să ne facă cu mâna din tren, cred că a venit momentul să ne gândim destul de serios la vacanța de vară. Puține luni ne mai despart de ale noastre concedii, respectiv vreo 5-6 la număr, așa că a venit momentul să trecem în revistă cele mai bune 9 destinații pentru vacanța de vară, câte 3 pentru fiecare lună de vară în parte.

Cele mai bune destinații de vacanță pentru luna iunie

Provance, Franța – culoare, sate liniștite și sărbătoare. Aici temperaturile în iunie sunt destul de stabile iar lumina suficientă. Poți lua 3 mese în oraș pe timp de vară.

Insulele Ciclade, Grecia – din cauza fluxului foarte mare de turiști în luna iunie pentru Mykonos și Santorini, insulele Ciclade devin locul perfect pentru cei care preferă concediile mai puțin aglomerate. În plus, dacă vizitezi în iunie aceste insule, scapi de vânturile puternice de la final de vară care-ți vor umple părul și ochii de nisip.

Bali – o destinație mai exotică cu vreme plăcută. Ca și în Grecia, Bali este recomandată din pricina faptului că în iunie este un loc destul de pustiu, hoardele de turiști sosesc abia prin august.Bali

Cele mai bune destinații de vacanță pentru luna iulie

Newfoundland – ne mutăm către Canada, mai precis către limita de est. Este mai puțin aglomerată în iulie iar vremea este destul de prietenoasă cu turiștii. În plus, acum poți vedea balenele în Golful Bulls printre uriașele ice-berg-uri.

Polinezia Franceză – aici există festivalul Heiva din luna iulie ce adună insularii din toată Polinezia până în Tahiti. Se țin competiții de dans foarte frumoase.Polinezia Franceză

Cele mai bune destinații de vacanță pentru luna august

Scoția – din nou, festivaluri foarte frumoase precum Edinburgh Fringe Festival și Royal Edinburgh Military Tattoo, alături de Edinburgh International Book Festival și de Highland Games.

Marea barieră de Corali din Australia – august este una dintre cele mai frumoase luni din Australia pentru că nu sunt vacanțe de la școală sau ploi.

Africa de Est – celebrele luni de SAFARI sunt august și septembrie pentru Kenya și Tanzania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here