România este una dintre țările Uniunii Europene cu cele mai multe cazuri de boli cardiovasculare. Din ce cauză am ajuns așa? Păi în primul rând din cauza faptului că mâncăm foarte nesănătos. După mâncare urmează și sedentarismul care se pare că e la mare modă. Există oameni care se duc să cumpere pită cu mașina deși magazinul este la 50 de metri de casa loc. Tensiune diastolică mare apare și din cauza stresului pentru că așa a ajuns țara asta, după 26 de ani de la Revoluție. Nu mai există siguranța zilei de mâine, nu mai există viitor iar aceste gânduri sunt generatoare de stres.

Cel mai bun sfat pentru a ține în frâu tensiunea diastolică mare

Cel mai bun sfat pentru a ține în frâu tensiunea diastolică mare este să cumperi un tensiometru de braț Sendo Advance. Trebuie să monitorizezi foarte atent tensiunea și totul va fi în regulă. De asemenea, cu cât constați că tensiunea o ia razna mai din timp, cu atât poți acționa mai rapid cu medicația. Din păcate, cei care au probleme cu tensiunea nu trăiesc în genul de țară în care să vindece boala. Nu ai cum să vindeci așa ceva la modul în care se trăiește în România. Cel mai bun sfat este acela de a încerca pe cât posibil să ții situația sub control.

Recomand acel tensiometru de braț pentru că este de departe cel mai precis de pe piață. Am observat că în ultimii 10 ani, România s-a umplut de tensiometre ieftine, chinezești, cu care nu ai niciodată cum să iei o tensiune corectă. Mi s-a întâmplat și mie să pun mâna pe unul și vă pot spune că din 3 măsurători, nici una nu a fost bună și culmea că toate 3 difereau destul de mult. Sunt genul de aparate care te pot speria destul de simplu, așa că eu unul vă recomand ceva pe care vă puteți baza. Chiar dacă este ceva mai scump, cu siguranță este genul de aparat care merge indiferent de modul de utilizare sau prolema pacientului. Măsurătorile sunt precise și asta e tot ce contează.sendo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here