Chiar dacă mulți dintre voi ați spune că nu ai cum să te duci în Las Vegas fără să cheltui bani, ei bine, în cele ce urmează veți vedea câteva idei despre cum vă puteți petrece timpul în acest oraș gratis, fără să scoateți nici un dolar din buzunar. Și nu, nu este vorba despre jocurile de noroc.

Entertainment gratuit pe Strip și Beyond

Orice turist care ajunge în Las Vegas trebuie să treacă pe Strip. Prima oprire este la Fountains of Bellagio care în ultimii ani a adăugat 3 piese de-ale lui Tiesto, alături de Celine Dion și Andrea Boccelli. Peste drum, sunt magazinele în aer liber Grand Bazaar.

Fountains of Bellagio

Nu trebuie să ratezi noul Swarovski Starburst, un panou luminos de 8 metri înălțime care conține LED-uri capabile să se vadă și de pe Lună. În partea de sud a Strip, semnul Welcome to Fabulous Las Vegas funcționează acum cu energie solară și dacă nu i-ai făcut o poză când ai ajuns în Las Vegas, te-ai dus degeaba. În linii mari, clădirile în sine sunt parte a ideii de entertainment, care mai de care mai impresionante și mai frumos semnalizate.

Welcome to Fabulous Las Vegas

Artă gratuită

Las Vegas a devenit numărul 1 în lume în ceea ce privește ideea de artă publică. Există campusul City Center de 67  de acri, campus ce include 15 capodopere ale artiștilor celebri precum Nancy Rubin, Claes Oldernburg și Coosje van Bruggen. Ar mai fi de vizitat Akhob-ul lui James Turrell, amplasat în vila Louis Vuitton. În apropiere, există Cosmopolitan cu unele dintre cele mai interesante opere de artă ce pot fi vizitate în mod gratuit. Discutăm despre pereții unei parcări pictați de artiști precum Shinique Smith, Kenny Scharf și Shepard Fairey.

City Center

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here