New York este de departe unul dintre cele mai importante orașe din lume din punct de vedere al turismului dar și una dintre cele mai aglomerate metropole. Oricât de mult te-ai documenta în legătură cu atracțiile turistice din acest oraș, nu vei reuși niciodată să stabilești clar care sunt cele mai importante așa că, în cele ce urmează, vom discuta despre câteva obiective pe care nu trebuie nici în ruptul capului să le ratezi dacă ajungi cumva prin marele New York.

Ce nu ar trebui să ratezi dacă ajungi la New York

  1. The High Line – este un parc lung de peste 2 kilometri creat peste o cale ferată dezafectată dintre strada Gransevoort din districtul Meatpacking și strada West 34th între bulevardele 10 și 12.
  2. Chelsea Market – aici veți găsi unele dintre cele mai bune restaurante, toate într-un singur loc. există de asemenea foarte multe magazine de nivel înalt din care puteți cumpăra absolut orice.
  3. The Frick Collection – dacă vrei să eviți cozile marilor muzee, mergi către The Frick Collection. Găzduiește un număr impresionant de opere de artă ale artiștilor europeni celebri.
  4. 9/11 Memorial & Museum – poate cea mai emblematică atracție turistică din New York. Muzeul este unul mai mult decât impresionant care cuprinde și partea de metrou.
  5. The Statue of Liberty – poți să ajungi la ea mult mai repede dacă te încadrezi pentru feribotul din Battery Park. Drumul durează doar 15 minute.
  6. New York Water Taxi – este vorba despre un tur cu barca pe râul Hudson și este recomandat să-l încercați pentru a vă face o idee despre cât de emblematic este acest oraș pentru SUA.
  7. Broadway – dacă ai ajuns la New York și nu te-ai dus să vezi Broadway, te-ai dus degeaba. Aici este popul cinematografiei și al industriei entertainment-ului din SUA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here