Parcurile naționale americane sunt mai mult decât incredibile și în cele ce urmează vom scoate în evidență câteva lucruri pe cât de ciudate, pe atât de adevărate despre ele. Cu ciudățeniile parcurilor naționale din Europa sau chiar și Asia suntem oarecum familiarizați, dar cele de peste ocean ajung mai greu la urechile noastre. Să vedem așadar cele mai interesante evenimente care sunt găzduite în aceste parcuri naționale americane și care nouă, europenilor, nu ne prea ajung în fața ochilor.

Câteva secrete din parcurile naționale americane

  1. Concursurile de ciclism de la Mesa Verde. În acest parc național, există foarte multe cărări pentru vizitatori care sunt de multe ori folosite și de cei care adoră ciclismul pe teren accidentat. Parcul Mesa Verde se află în Colorado și este sub protecția UNESCO. Cea mai lungă cărare pentru biciclete este de aproximativ 5 mile, aka 7 kilometri.
  2. Călătoriile cu bărci istorice. Se întâmplă în San Francisco Maritime National Historical Park, unde există foarte multe corăbii ce par să fi fost încastrate într-o bulă din sticlă și scoase astăzi, în 2017, la lumină. Aici poți să trăiești aventuri ca la 1886 în weekend-uri.
  3. Acorduri clasice de Jazz. Dacă ești un meloman adevărat, cu siguranță o să treci prin New Orleans Jazz National Historical Park. Aici se țin concerte educaționale de jazz la care pot participa și cei mici dacă-și aduc de-acasă instrumentele muzicale.
  4. Descoperă dinozaurii din Utah. Locul se numește de fapt Moab Giants și se află lângă Arches National Park. Locația pentru această expoziție a fost foarte bine aleasă, la sud de Dinosaur Diamond – locul în care au fost descoperite pentru prima dată în vestul sălbatic, fosile de dinozaur. Moab Giants este un parc de 40 de acri în care puteți vedea tot felul de dinozauri, 7 zile pe săptămână.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here