Măi fraților, nu știu voi, însă eu unul am schimbat acum 3 zile lenjeria de pat și mi-am dat seama că a fost chiar pentru prima dată în viața mea când am pus una pe care nu o mai folosisem niciodată. Era cumpărată de pe homex.ro  și am luat-o pentru că nu aveam modele 3D. Aveam lenjerii de când eram copil dar nu mi-a venit niciodată în minte să cumpăr una nouă decât de curând. Ce pot să zic? Omul își mai schimbă gusturile, devine mai interesat de anumite treburi pe măsură ce îmbătrânește.

Chiar niciodată nu m-a interesat ce lenjerie de pat am în cameră, asta până am renovat dormitorul și am comandat mobilă nouă. Abia atunci am observat cât de învechite erau lenjeriile mele de pat, modele pe care nu le mai are nimeni și foarte decolorate. Am intrat pe Google și am ajuns la concluzia că trebuie să cumpăr lenjerii de pat de la homeX.ro. Aveau cele mai frumoase modele care se potriveau la culoare atât cu mobila din cameră cât și cu coloritul pereților.

Și ce-i și mai interesant este faptul că am impresia că dorm mult mai bine de când am pus această lenjerie nouă. Nu știu dacă este doar factorul psihologic sau pur și simplu o lenjerie de calitate este capabilă să aducă plusvaloare calității somnului. Se pare că există pe net articole care afirmă chestia asta, că o lenjerie nouă prelungește somnul cu 20 de minute, așa că  implicit calitatea somnului este cu totul alta. Aveți aici articolul cu pricina, de pe jurnalul.ro.

Tu când ai cumpărat ultima dată o lenjerie de pat? Ai avut impresia că elementul „nou” poate să-ți aducă un somn ceva mai liniștitor și mai prelungit? Crezi că are vreo treabă factorul psihologic  în această problemă? Se pare că somnul de calitate este direct legat de starea psihologică așa că mă aștept să fie oarecare legătură în chestia asta. Lasă-mi scris în comentarii ce părere ai despre legătura dintre o lenjerie de pat nouă și un somn prelungit sau de calitate superioară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here